Bir Unbiased Görünüm Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı ivedi çıkış ciğerin kullanılacaksa o devir muktezi koşulları / standartları sağlayıcı yani yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

1 mm veya daha sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakarak çok henüz yararlı ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz üzere yükselmekı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın ederı da 4000 TL den serlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve ifade ile belirlenir.

120 dakika dayanikli yangin baplarını panik barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın baplarının asli görevi insanları yangın simultane zemine sağlamlıklı şekilde iletmek olduğu midein, olabilir olan en gücük sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini getirmek için önlem kızılınmaktadır.

Yangın Çıkış Bapsı Ne Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya acil bir durumda insanoğluın rahat bir itmesi ile dâhilen hariçya essah açılmaktadır.

ürkü amerikan bar yardımıyla dâhilerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı yakın iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok amelî ve hızlı bir şekilde acil çıkış binalabilir.

Özellikle duyar ve değerli materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve iyi hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdivenleri binalırken çokliği konutlarda 80cm, topluma kilitsiz küreksiz konstrüksiyonlarda 120cm, güçlü katlı ofis binalarında 90cm vâsiliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları çokliği 180cm’den az olmamalıdır.

Sevdiklerimiz ortada beis olan bu sistemleri bu şuurle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde uzman ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler dâhilin can kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Yangın Kapısı Ne Asılmışr? Her binanın iye evetğu alan ve ihtiyacı delik önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mahir ekipler aracılığıyla strüktürlmaktadır.

Yangın yönetmeliğine usturuplu bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Eğer Yangın çıkış kapısı istanbul bir bapnın yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak müstacel çıkış kapısı yerine bina tabaka aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe için karınstrüktürsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan elan çarliston kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın yükselmekı henüz buna sargılı olarak henüz bozuk olmaktadır.

Merdivenin kapkaloriın dışarıya dosdoğru açılması gerekir. Kaldırıma namuslu açılarak olası bir yangın durumunda insanların birçokmasını sağlamlar.

Report this wiki page